Priestranný rodinný dom v slepej ulici v Borinke

Priestranný rodinný dom v slepej ulici v Borinke

440 000,- EUR

Lokalita: Malacky, Borinka
Ulica: Borinka
Rozloha: 274,83 m2
Zariadený / Nezariadený - Dohodou
Počet izieb: 6
Ref. číslo: 6214



Priestranný rodinný dom sa nachádza v kondomíniu deviatich rodinných domov s vlastnou prístupovou cestou v obci Borinka, okres Malacky. Dom bol skolaudovaný v r. 1996, disponuje 2 nadzemnými podlažiami, 1 podzemným podlažím a veľkým podkrovným priestorom. Celková podlahová plocha rodinného domu je 274,83 m2 (bez podkrovného priestoru) + garáž s bránou na diaľkové ovládanie 19 m2 + terasa 9,30 m2. Rozloha pozemku je 829 m2, z toho podiel na spoločných komunikáciách činí 52 m2.

Dispozícia

Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, haly, toalety, kuchyne, špajze, jedálne, obývacej izby s krbom a zimnej záhrady. Na 2. nadzemnom podlaží sa nachádza 5 izieb, kúpeľňa s rohovou vaňou, dvoma umývadlami a bidetom a samostatná toaleta. Dom má aj podzemné podlažie, ktoré pozostáva zo skladového priestoru, priestrannej kúpeľne so srchovacím kútom, vaňou, umývadlom, práčovňou, technickou miestnosťou so skladom, vinárňou a samostatnou toaletou.

Vybavenie

Dom je zateplený, v dome je zavedený plyn a vykurovanie zabezpečuje plynový kotol. V izbách, na chodbách a schodisku sú parkety. V kuchyni, v predsieni, v toaletách a v kúpeľni je položená keramická dlažba. Za domom je krásna záhrada, vysoké ihličnaté stromy a ovocná záhrada vytvárajú dokonalé súkromie na relax v kruhu najbližších. Na záhrade je skleník, záhradný domček, kompostovisko, sprcha a vlastná studňa na polievanie záhrady. Zo zadnej časti pozemku je osobitný východ smerom ku Karpatom (lúky, polia) - skvelý štartovací bod na prechádzky.

Lokalita

Borinka vďaka svojej polohe na okraji Malých Karpát ponúka pokojné bývanie v obkolesení lesov s dobrou dostupnosťou do hlavného mesta. Bratislava je vzdialená cca 25 km, Malacky 20 km, Stupava 5 km. Pokoj v Borinke umocňuje skutočnosť, že nie je prejazdnou obcou, ale cieľovou destináciou.

Cena a doplňujúce info

Parkovanie pre jedno auto je možné v garáži, možnosť parkovania je tiež pred garážou a pred rodinným domom. Vizualizácie interiéru aj fotografie aktuálneho stavu sú vo fotogalérii.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo.
Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.




Nehnuteľnosť - detaily

Počet podlaží v dome::4
Počet izieb: 6
Počet kúpeľní bez WC: 2
Samostatné WC: 3
Terasa: 9,3 m2
Energetický certifikát: nie je vypracovaný
Vonkajšie státie:
Garáž samostatná 1
Tichá lokalita

Vybavenie

  • Krb
  • Pivnica
  • Práčovňa
  • Drevené parkety
  • Plynový kotol – samostatné kúrenie
  • Dlažba

Mapa + Zväčšiť v Google Maps

Michal Štuller

+421 907 888 765 alebo