5-izbový byt vo Vile Terézia na Tajovského ulici

5-izbový byt vo Vile Terézia na Tajovského ulici

3 900,- EUR/mesiac + energie

Lokalita: Bratislava I, Staré Mesto
Ulica: Tajovského
Rozloha: 194 m2
Čiastočne zariadený
Počet izieb: 5
Ref. číslo: 10319



Exkluzívny slnečný 5 izbový byt v novostavbe rezidenčného rodinného domu Vila Terézia, určený na dlhodobý nájom, sa nachádza na Tajovského ulici v najlukratívnejšej rezidenčnej zóne Bratislavy, v oblasti Slavína, Horského parku a Kalvárie.

DISPOZÍCIA

Preslnený byt je situovaný východo-juho-západným smerom na miernom svahu Kalvárie s výhľadom do údolia Horského parku. Zo súkromnej loggie s výmerou 5m2 je výhľad do bočného dvora, z terasy s rozlohou 15 m2 orientovanej do vnútornej súkromnej záhrady, je jedinečný výhľad na údolie a zeleň Horského parku. Byt s úžitkovou plochou 174 m2 a celkovou plochou 194 m2 je situovaný na 2. nadzemnom podlaží rezidenčnej vily postavenej iba s tromi bytmi.

VYBAVENIE

Byt sa ponúka zariadený a pozostáva z otvorenej dispozície kuchyne so všetkými zabudovanými spotrebičmi, jedálenskej a obývacej časti, ďalších štyroch izieb, samostatného šatníka, dvoch kúpeľní s toaletami, jednej samostatnej kúpeľne a samostatného WC. K bytu prislúcha vlastný priestranný sklad (pivničná kobka) o výmere 6,50 m2. Súčasťou vybavenia bytu je klimatizácia, podlahové kúrenie, vstavané skrine a hliníkové okná s externými žalúziami. Byt má vlastný zabezpečovací systém. Slnečné kolektory na ohrev teplej vody výrazne napomáhajú zníženiu nákladov na energie. Veľká vnútorná záhrada s vonkajším záhradným prístreškom s prívodom vody a elektriny, schovaná za domami vytvára súkromné zázemie pre oddych, záhradné grilovanie, bezpečné hry detí spojené s možnosťou zapojiť sa do pestovania a zberu ovocia a zeleniny.

LOKALITA

Tichá lokalita a výborná dostupnosť do centra mesta (mikrobusom MHD), blízkosť obchodných centier a výborných škôl, ponúka kvalitné bývanie pre najnáročnejších klientov.

CENA A DOPLŇUJÚCE INFO

Parkovanie je zabezpečené na vlastnom dvore a v garáži, ktorá je súčasťou rodinného domu.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo.
Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.

Nehnuteľnosť - detaily

Počet izieb: 5
Počet kúpeľní s WC: 2
Počet kúpeľní bez WC: 1
Samostatné WC: 1
Terasa: 14,6 m2
Loggia: 4,82 m2
Byt na poschodí: 2 / 4
Stojisko v garáži 1
Novostavba
Tehla
Slnečný
Tichá lokalita

Vybavenie

  • Klimatizácia
  • Vstavané skrine
  • Pivnica
  • Šatník
  • Externé žalúzie
  • Otvorená kuchyňa
  • Podlahové kúrenie
  • Drevené parkety
  • Plynový kotol – samostatné kúrenie
  • Hliníkové okná

Mapa + Zväčšiť v Google Maps

Michal Štuller

+421 907 888 765 alebo